Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه ایرنا، امین امینیان در جلسه راهبری سد سهند هشترود ضمن گلایه از عدم مشارکت تعدادی از بهره برداری شبکه در اجرای اراضی باقیمانده فاز اول پایاب این سد افزود: آبادانی شهرستان در گرو اجرای پنج فاز پایاب سد سهند است.

وی از جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی خواست نسبت به پرداخت مطالبات پیمانکار فاز اول طرح پایاب سد سهند اقدام کنند و تکلیف اراضی روستای «قتنقو» با برگزاری جلسه ای به صورت الحاقیه مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینیان گفت: ایستگاه پمپاژ آب ps۳ و اراضی تحت پوشش آن تا آخر مرداد امسال باید به بهره برداری برسد و تا پایان تیر ماه هم بایستی کار برق دار کردن ایستگاه به اتمام برسد.

فرماندار هشترود اضافه کرد: باید توسط اهالی روستاهای محدوده طرح پایاب سد سهند، قدم های محکم‌تر و جدی برداشته شود، زیرا میزان درآمدزایی روستائیان در گرو اتمام پایاب این سد است نه راه و آسفالت و امکانات دیگر.

امینیان گفت: نگران این هستیم که هشترودی ها با این وضع خشکسالی و اجرا نشدن پایاب سد از آب پشت این سد استفاده بهینه نکنند، چون به رغم کم آبی، آب سد سهند در حال سرریز شدن است.

وی با بیان این‌که درآمد و اشتغال یکی از دغدغه های اصلی در منطقه است، اظهار کرد: اگر همکاری کشاورزان در تکمیل پایاب سد سهند به قوت خود باقی نماند، همه کشاورزان متضرر خواهند شد. 

وی گفت: تا آخر تیرماه سالجاری مشکل برق مجموعه پایاب سد سهند حل خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی نیز دوازدهم خرداد امسال از تامین اعتبار ۲۲۶ میلیارد ریالی برای طرح شبکه سد سهند با تخصیص ۱۰۰درصدی خبر داد.

داود بهبودی گفت: این اعتبارات علاوه بر اعتبارات پیش بینی شده در پیوست قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۹ میلیارد ریال برای سهند است.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با اعتبارات تامین شده یک هزار و ۵۰۰ هکتار  هکتار از اراضی طرح شبکه آبیاری و زهکشی سهند تا پایان سال آماده بهره برداری باشد.

سد خاکی سهند هشترود با حجم مفید ۱۳۵ میلیون مترمکعب بر روی رودخانه قرانقو از سرشاخه‌های رودخانه «قزل اوزن» و در ۱۳۰ کیلومتری تبریز و ۳۵ کیلومتری هشترود با اهداف تأمین آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سیلاب و توسعه کشاورزی احداث شده و از سال ۱۳۸۵ در حال بهره‌برداری است.  

اراضی طرح و توسعه شبکه پایاب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمرانی به وسعت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو واقع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی هشترود اراضی کشاورزی پایاب سد سهند بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری شیراز گفت: باهدف انتقال بار ترافیکی بلوار شهید چمران به بزرگراه آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی دوربرگردان غیرهمسطح اردیبهشت آبان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
علی‌حسین عباسی با اشاره به پیشرفت شبانه‌روزی پروژه‌های عمرانی گفت: پس از اجرای موفقیت‌آمیز دوربرگردان نیایش که مزین به نام شهید عبدالرسول مصطفایی شد، عملیات احداث دوربرگردان غیرهمسطح اردیبهشت در دستور کار قرار گرفت.
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری شیراز افزود: با توجه به گردشگر پذیر بولوار شهید چمران،   تدابیر ویژه‌ای برای ایمن‌سازی آن در دستور کار شهرداری قرارگرفته و یکی از مهم‌ترین آن‌ها احداث دوربرگردان‌های غیرهمسطح است.
به گفته عباسی، مساحت عرشه این سازی ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع و طول دوربرگردان و رمپ به ترتیب ۴۵۰ و ۱۸۵ متر طول است.
برای اجرای این طرح ۵هزار و ۹۰۰ مترمکعب بتن‌ریزی، ۸۴۰ تن آرماتوربندی و ۴هزار و ۳۰۰ مترمربع قالب‌بندی صورت می‌گیرد.
 دوربرگردان اردیبهشت  ۹ ستون دارد و سازه این پل مشابه دوربرگردان شهید مصطفایی (دوربرگردان نیایش) در بلوار شهید چمران است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان