Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مراغه - ايرنا - فرماندار هشترود از آغاز عمليات شبکه گذاري اراضي پاياب سد سهند در اين شهرستان در هزار هکتار از اراضي واحد عمراني يک خبر داد.

به گزارش ايرنا، امين امينيان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين طرح شامل شبکه فرعي داخل مزارع، ايستگاه هاي پمپاژ فرعي و نيرو رساني است که با بهره برداري از آن و در طول اجراي طرح براي 700 نفر به طور مستقيم و 300 نفر غيرمستقيم اشتغالزايي مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: اعتبار اجراي اين طرح 30 ميليارد تومان است که با همکاري و مشارکت فرمانداري، آب منطقه اي آذربايجان شرقي، جهاد کشاورزي، بانک کشاورزي و مشارکت بهره برداران در مدت يک سال اجرا مي شود.
وي خاطرنشان کرد: اراضي ياد شده در کشت بهاره سال 99 به زير کشت مي رود.
امينيان گفت: خاک حاصل خير اطراف سد سهند٬ امکان هر گونه سرمايه گذاري در بخش هاي کشاورزي٬ دامداري٬ زنبورداري، محصولات گلخانه اي و صنايع مرتبط با کشاورزي و دامداري را اقتصادي و مقرون به صرفه کرده است.
اراضي طرح توسعه شبکه پاياب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمراني به وسعت 7500 هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو واقع شده است.
سد سهند از نوع خاکي با هسته رسي است و طول تاج آن 450 متر، عرض آن 10 متر، ارتفاع از پي 59 متر، ارتفاع از بستر رودخانه 45 متر، حجم خاکبرداري 1.57 ميليون مترمکعب، حجم خاکريزي 3.37 ميليون مترمکعب و حجم بتن‌ ريزي 47 هزار مترمکعب است.
اين سد با حجم مفيد 135 ميليون مترمکعب بر روي رودخانه «قرانقو چاي» از سرشاخه هاي رودخانه «قزل اوزن» و در 130 کيلومتري تبريز و 35 کيلومتري شهرستان هشترود با اهداف تأمين آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سيلاب و توسعه کشاورزي احداث شده و از سال 1385 در حال بهره برداري است.
شهرستان هشترود با 57 هزار جمعيت در 120 کيلومتري جنوب شرق تبريز مرکز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/7486
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پسابهای ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور مناع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر وحتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این ناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودروهای آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه‌ هم زمان در شهرستان با مشکل رو به رو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودروهای سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود